Del 25 d’abril a l’1 de maig un grup d’alumnes de 3r d’ESO han acollit 25 alumnes d’un institut de Cuneo (Itàlia). Han pogut gaudir d’una setmana de convivència i d’activitats: els tallers literaris de la festa de Sant Jordi, jornades esportives i sortides culturals a Granollers o Barcelona. Durant la setmana, els alumnes dels dos instituts han treballat plegats en un projecte plurilingüe (francès, anglès, italià i català) sobre els jocs tradicionals i han assistit a classes. La setmana va concloure amb la tradicional visita a l’assaig del Xics de Granollers.

A l’hora, els alumnes de 4t han acollit 12 alumnes de Chieri (Itàlia) que han vingut a observar classes, al nostre centre. Les seves professores d’Esabac han fet una setmana de job shadowing a l’institut i han observat classes de Batxibac, hem aprofitat per compartir i intercanviar metodologies i discutir sobre les diferències i similituds entre aquests dos programes paral·lels, l’Esabac i el Batxibac.

Aquestes trobades ens han permés preparar nous projectes amb alumnat i el professorat de cara a l’any vinent i es pot dir que ha estat una experiència molt engrescadora i enriquidora per a tots els participants.

Entrades recents de 3r d’ESO